Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Икономистът и бивш депутат Мартин Димитров коментира в

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Икономистът и бивш депутат Мартин Димитров коментира в
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Нищо чудно да опитат да отложат изборите с аргумента, че има проблеми от здравно естество

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Икономистът и някогашен народен представител Мартин Димитров разяснява в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8 по какъв начин властта пречи да има машинно гласоподаване. Димитров обаче хвърли бомбата, че ръководещите може и да отсрочат парламентарните избори през март.

Нищо чудно да опитат да отсрочат и самите избори с аргумента, че има проблеми от здравно естество и тъй като няма организиран отдалечен прийом за гласоподаване. Това е изцяло допустимо, и това да е част от концепцията, отсрочване на изборите, което би бил доста неприятен сюжет, сподели  Димитров.

Защото, виждате, че страната няма водач в самолета, действа на автопилот, а знаете ли, автопилотите са неприятни решения, когато има съществени рецесии в едно общество. Тогава би трябвало да се вземат тежки, съществени и виновни решения, а не може да се кара на автопилот, не може просто да се кара с джипката напред, добави Мартин Димитров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР